GAUDEIX DEL PALLARS SOBIRÀ

El Pallars Sobirà és la comarca que és troba entre la Val d’Aran, Andorra i Alt Urgell.

Un paradís muntanyenc del Pirineu dintre del límits del Parc Natural de l’Alt Pirineu, i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici que ofereixen també un atractiu per a gaudir del SKIMO i raquetes de neu en plena natura.

El Pallars Sobirà té cinc pistes d’esquís. Les més properes a Riu Neu Ski Center són Port-Ainé i Espot Esquí. Ambdues són un referent de l’esquí alpí i també de competició.

Espot és un destí més familiar per fer SKIMO i raquetes de neu en llargues rutes en les seves fronteres fins a Tavascan on són també molt atractives les canals de les arestes pels freeriders d’esquí i Snowboard.

Les pistes d’esquí més llunyanes són: Tavascan, Virós-Farrera, i Baqueira Beret que té un accés pel Pallars Sobirà a la falda del Port de la Bonaigua.

Entre tanta extensió de neu i natura hi han més de 10 refugis que ofereixen una solució d’emergència, i una aturada en ruta entre excursionistes i atrevits que volen coronar els cims en ple hivern. Refugis oferits per la FEEC i la CEC.

Us podríem fer un TOP 10 d’indrets per a visitar el Pallars Sobirà però pensem que si veniu presencialment a veure’ns us podem trobar i recomanar el millor lloc on gaudir de la neu a mida. Us esperem a RiuNeu Ski Center!!

×