Skimo / esqui de montanya

Apassionat de l'esquí de fons, esquí de travessia i Surf de neu. Descobreix els nostres productes, millors marques al millor preu. Equipat i gaudeix de la neu!


TÈCNICA ZERO G TOUR (SKIMO) Bota d'esquí

El poder de la lleugeresa. Fins a la data, l'esquí de travessia ha implicat comprometre el rendiment costa avall per estalviar pes. Aquests dies ja van acabar. El Zero G Tour pesa només 1.500 grams i compta amb un rang de moviment de 55 ° en la manera de caminada.

Un disseny de 4 sivelles amb una veritable flexió de 110 fa que el Zero G Tour sigui un gran corredor de descens. Per tant, si fóssiu lliure d'anar més lluny, més alt, més gran i més ràpid.

Reservar

BlizzardZERO G (SKIMO)(G)

En la col·lecció Touring de Blizzard, el model ZERO G 085 W2W és un model que permet realitzar tant ascensos com descensos. Aquest esquí farà les delícies dels excursionistes que vulguin realitzar ascensos en els desnivells alts sense descuidar el plaer del descens.

En incorporar un marc de carboni 3D unidireccional amb una construcció de fusta de Paulownia extremadament lleugera que redueix el pes de l'esquí

Reservar
×