INFO NEU
cap de setmana
26-27/11/2022

Webcam de la setmana:

25-11-2022
Port-Ainé

Comparteix...

FGC
Estrena
nova temporada
2022-'2023

La temporada ja està estrenada avui encara que la neu no ha arribat i l resta de pistes d’esquí d’Europa han hagut d’aplaçar la seva inauguaració. 

Enguany l’ampliació del pàrquing de Port-Ainé amb 290 places noves, i una nova zona de Tubbing de 150m de llargada a Espot Esquí són algunes de les novetats. També amb el recolzament del Parc Natural de l’Alt Pirineu s’estrena un mirador astronòmic a 200 m. de l’Hotel de Port Ainé. 

Tantmanteix s’ha substituit l’enllumenat exterior de l’hotel per una il.luminació LED més sostenible i respectuosa amb l’entorn natural. 

Comparteix...

FGC posa a la venta
els forfaits de temporada '22-'23

Les pistes d’ esquí del Pallars Sobirà que pertanyen al grup FGC que són Port Ainé, Espot Esquí, i Tavascan ja han publicat les seves promocions i activat la venta de forfaits de la propera temporada que és preveu que superi l’èxit d’afluència de l’anterior. Els descomptes que s’ofereixen actualment parteixen des del 50% de descompte. Aprofita ARA!

Comparteix...

Com serà el proper hivern?

Previsió de nevades​

El proper hivern es preveu que començi relativament amb retard amb un Novembre més càlid i amb menys precipitacions del habitual. 

Al Desembre, malgrat el retard, les pistes d’esquí és recuperarien perqué s’anuncia un mes amb temperatures fins i tot més fredes i més precipitació de la mitja.

*Informació publicada per lugaresdenieve.com

Comparteix…

1a Fira de muntanya 2022

I Fira d'Esports de muntanya '22

El proper dissabte 29 d’octubre a la ciutat de Tremp coincidint amb la Fira del Codony, es celebrarà la 1a Fira de Muntanya amb la presència de les pistes d’esquí del grup FGC (Port Ainé, Espot Esquí, i Tavascan). Els esports d’aventura i de neu viuen un molt bon moment adaptant-se a les noves tendències de Turisme, i Turisme Sostenible. Aquesta temporada d’esquí FGC presenta un Forfait combinat per a que els amants de l’esquí puguin gaudir de les diferents pistes d’esquí que hi ha al Pirineu amb un mateix pass.

Com a novetat també promocionen el SKIMO aprofitant les instal.lacions de les pistes a un preu molt més redüit, i familiar per deistgi gaudir de les vistes fent una ruta amb raquetes de neu o esquí de fons(SKIMO).

 

Port Ainé, Espot Esquí, Tavascan ja estàn enllestint els preparatius per a començar la temporada pel pont de la Puríssima al Desembre, i tant de bo, abans.

 

*Informació publicada per lugaresdenieve.com

Comparteix…

×