PISTES ESQUÍ

A Rialp, al poble on estem, comença la carretera que us du a les pistes d’esquí Port Ainé.Una de les pistes més atractives per les vistes i en varietat de nivells i condicions per a fer esquí alpí i snowboard del Pallars Sobirà. També té circuits marcats per a fer raquetes de neu, i SKIMO fora de pistes. Port Ainé ja ha presentat la nova temporada 2021-2022 en la que seguirà apostant per la sostenibilitat amb l’ús d’envasos reciclats, i la digitalització del procés de venta i recollida de forfets a través de màquines. Una iniciativa que ha anomenat: ‘Taquilles 0’ reduint així el paper. A més a més l’ús de la targeta Pirineu 365 que permet accedir a totes les pistes d’esquí del grup i les mesures de prevenció Covid19 i Omicron.

Port Ainé obrirà el proper dia 26 de novembre amb una jornada de portes obertes per a tothom. Vindràs? Nosaltres t’oferirem a partir del 26 de novembre informació sobre el Comunicat de pistes, la previsió del temps, i l’estat de pistes (instal.lacions). Esperem que ens segueixis i també ho comparteixis a les teves xarxes socials. Recorda que estem a Instagram: @riuneu_skicenter

Ara a gaudir de la neu!  

Com arribar a Port Ainé

Comunicat de Pistes: 23/01/2022

Estat de pistes: 23/01/2022

Mapa de pistes:

Previsió del temps a Port Ainé:

Recomanacions per a l'esquiador:

Espot Esquí és una de les pistes d’esquí del Pallars Sobirà més propera a nosaltres. El seu entorn idíl·lic situat als voltants del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici a la població d’Espot  el converteixen en un dels espais més atractius, i idoni per a gaudir de la neu en família ja que és molt més reduït que altres pistes d’esquí, també menys transitat, per a qui busca un ambient més íntim.

Aquesta nova temporada 2021-2022 t’informarem acontinuació de l’estat de les pistes, la previsió meteoròlogica i el comunicat de pistes d’Espot Esquí. Esperem que ens segueixis i ho comparteixis a les teves xarxes socials. Ens trobaràs a Instagram: @riuneu_skicenter Ara a gaudir de la neu!

Comunicat de pistes: 23/01/2022

Estat de pistes: 23/01/2022

Com arribar a Espot Esquí

Mapa de pistes:

Previsió del temps a Espot Esquí:

Recomanacions per a l'esquiador:

×