Esquís i Snow

La gamma més alta i variada d'esquís per als més exigents. Tria entre una àmplia gamma d'esquís i snowboards, de les millors marques i capaces d'adaptar-se a tots els nivells


Esquís Head Natural Instinct

Els esquís Head Natural Instinct són un equip àgil i flexible per gaudir d'un esquí divertit a qualsevol nivell.

La combinació d'un 20% rocker i un 80% camber combo de Allride Rocker li aporta versatilitat en el terreny, mentre que l'excel·lent capacitat de resposta de el radi progressiu i les qualitats estabilitzadores de Intellirise ofereixen un lliscament suau, divertit i molt accessible. També s’ha incorporat la Power Sidewall Jacket millorada amb grafè per a una vibració i lleugeresa extraordinàries: esquiar mai havia estat tan natural

Reservar

Esquís Head easy Joy

L'esquí Easy Joy és molt més que una cara bonica (amb els seus cridaners i moderns colors): també és sinònim d'un rendiment excepcional.

Els esquiadors principiants amb més experiència progressaran moltíssim en molt poc temps.l

Reservar

Head Era 3.0

L'objectiu d'Era 3.0 és permetre que cada esquiador esquia millor i en qualsevol terreny. Després de molts anys de test, HEAD ha constat que els avantatges d'un esquí de construcció Rocker no poden oferir el seu màxim rendiment si no són combinats amb un específic tipus de ràdio i una sortida millorada. Sota aquesta premissa neix una nova era d'esquís que uneix les 3 millores. Arriba així la tecnologia Era 3.0.

Els esquís Era 3.0 es beneficien de l'estructura Rocker per tal de garantir bones prestacions per a tota classe d'esquiadors. Els esquís són més manejables i la polivalència per als terrenys tous es millora, de manera que augmenten les possibilitats. HEAD incorpora en els seus esquís Era 3.0 un radi progressiu, que requereix un 50% menys d'inclinació per garantir un ple contacte dels esquís amb la neu.

En els esquís Era 3.0 s’ha col·locat les seves fibres piezoelèctriques a la part davantera de l'esquí per tal d'evitar les vibracions desagradables de l'espàtula que pateixen els rockers tradicionals.

Reservar

Head Shape RX

The Head Shape RX (o equivalent) és perfecte per als esquiadors principiants / intermedis que agraden els senders preparats

La tecnologia de capçal ERA 3.0 i el nucli compost faciliten que els esquís es tornin més lleugers.

Reservar

Head Shape V2

Els V-Shape V2 compten amb un nucli sintètic combinat amb LYT Tech Construction (fusta de Karuba + grafè) amb els quals obtens un esquí ultralleuger que serà molt fàcil de dominar.

Mentre la tecnologia ERA 3 ofereix un radi de corba més petit, un balancí d'espàtula i absorció de vibracions, la qual cosa fa que aquest esquí sigui molt fàcil de manejar i agradable per esquiar.

Reservar

lloguer , esqui , Rialp , pirineu , Lleida, alquiler a buen precio ,

HeadSuperShape Team ERA

El Supershape Team és l'esquí perfecte per a nens principiants. Gràcies al seu pes lleuger i fàcil maneig, aconseguiran passar de falca a girs paral·lels de forma senzilla i sense problemes..

Quan hagin perfeccionat els seus girs en paral·lel, podran endinsar-se en el món del carving i arribaran a les seves metes en un obrir i tancar d'ulls.

Reservar

alquiler , esquis , snow , Rialp , pirineo , Riu Neu ,

NORDICA DOBERMANN JUNIOR (GAMA SUPERIOR INFANTIL (17€)

Tota la línia d'esquís Dobermann està dissenyada per a esquiadors que exigeixin un alt rendiment i precisió a la pista.

Construïts amb tres anys d'estudis i proves a la neu, els esquís són més fluids a través de l'arc, més suaus i més ràpids gràcies a una sèrie de noves tecnologies. Això inclou la nova Recoil Power Plate, que permet que l'esquí es flexioni de forma natural, oferint així un descens més viu. Tots els esquís d'aquesta gamma s'inspiren en els esquís de curses de la Copa del Món de la marca Nòrdica, però la línia Dobermann està especialment dissenyada per dominar les diferents carreres i descensos lúdics amb un nivell d'excel·lència que cap altre esquí pot igualar.

Reservar

head , shape , alquiler , lloguer , Rialp ,

HEAD SHAPE CX (Gama alta 25€)

Esquí Head Shape Cx per a esquiadors intermedi que volen progressar ràpidament.

Amb estructura de Copa d'el Món i tecnologia ERA 3.0.

Reservar

nordica ,gt , alquiler , esquis , rialp ,

Nordica GT 74 (Gama alta 25€)

El Nòrdica GT 74 està fet per a esquiadors de nivell intermedi que volen gaudir de la muntanya amb confiança, adaptant-se sense problemes a una àmplia gamma de terrenys i condicions.

La tecnologia de xassís ENERGY CARBON / WOOD garanteix el màxim control, un fàcil inici de gir i un comportament indulgent que col·loca aquest esquí en una classe pròpia.

Reservar

lloguer , esquis , nordica , rialp , lleida, pirineu , alquiler ,

NordicaTeam junior

Equip complert 17€ i nomes esqui 15€ (infantil)

Quan hagin perfeccionat els seus girs en paral·lel, podran endinsar-se en el món del carving i arribaran a les seves metes en un obrir i tancar d'ulls.

Reservar

blizzard , equipo , alquiler , rialp , Lleida, pirineu ,

BlizzardRTX (Gama alta 25€)

Blizzard RTX, categoria All Mountain. Equip complet 25 € i només esqui 25€

ideal per a esquiadors de nivell evolució, plata. Esquí, manejable i fàcil permet esquiar amb tranquil·litat i harmonia. Apte per a tota classe de neu i corbes.

Reservar

blizzard , alquiler , esquis , snow , rialp ,

BlizzardRD Ti (Gama alta30€)

Especialment dissenyats per esquiar "fort" en pista, on les cotes exagerades i els materials són fonamentals per a una baixada al més alt nivell, esquís per als molt experts.

Ideal per a esquiadors de nivell alt

Reservar

ESQUI-BLIZZARD-zero-skimo-alquiler-Rialp

BlizzardZERO G (SKIMO)(G)

En la col·lecció Touring de Blizzard, el model ZERO G 085 W2W és un model que permet realitzar tant ascensos com descensos. Aquest esquí farà les delícies dels excursionistes que vulguin realitzar ascensos en els desnivells alts sense descuidar el plaer del descens.

En incorporar un marc de carboni 3D unidireccional amb una construcció de fusta de Paulownia extremadament lleugera que redueix el pes de l'esquí

Reservar

raquetas-de-nieve-rialp

RAQUETES DE NEU TSL OUTDOOR

Les raquetes de neu TSL Outdoor incorporen una alça Up & Down que permet reduir els efectes de pendent, tant en l'ascens com en el descens (la part del darrere de la fixació passa per sota de la raqueta, per tal de conservar el peu en pla , evitant que aquest es doni suport a la puntera de la bota).

La fixació Access permet calçar-la raqueta ràpidament de forma precisa, confortable i amb memorització de la talla de la bota. L'enganxament és òptim gràcies als 8 grampons, l'ungla davantera i els grips situats sota cada peu.

Reservar

×