Apassionat de l'esquí de fons, esquí de travessia i Surf de neu. Descobreix els nostres productes, millors marques al millor preu. Equipat i gaudeix de la neu!


Bota  HEAD EDGE 2 (Infantil)

Bota de nens per a esquiadors amb Ski Walk i fàcil entrada. Disposa de carcassa d'entrada fàcil i 2 ganxos. Producte per a nivell d'iniciació.

Construcció de carcassa per a entrada fàcil. Kid 's SkiWalk. Normativa júnior. Adhesius 'Dissenya les teves botes'. Botin Jr. Nansa de llengüeta. Plantilla confort. 2 ganxos de plàstic.

Reservar

NordicaTeam 3 (infantil)

Les botes d'esquí Nordica Team 3 estan llestes per ajudar-los a progressar en les seves habilitats a la muntanya

Amb una carcassa d'entrada fàcil, tancament de 45 graus per a una màxima retenció de taló i una flexió dinàmica que és consistent en tota la bota. També s'inclou amb el Nordica Team 3 folre JR d'ajust còmode amb vellut que ho fa extremadament còmode i càlid per a aquests llargs dies a la muntanya.

Reservar

Nordica NXT 80 R

NXT combina una bota còmoda amb una part superior anatòmicament adaptable (tecnologia ACP)

per optimitzar el suport dels teus peus i la seva flexibilitat de 80 et permetrà atacar amb absoluta comoditat ". Utilitza Primaloft per mantenir una calor constant dels peus.

Reservar

Nordica SPORTMACHINE 90 R

Amb la vista posada en la progressió, la Sportmachine 90 posa èmfasi en la comoditat i el control. La seva carcassa més ampla i més suau és especialment tolerant i pot acomodar peus

Un empenya de doble entrada fa que sigui especialment fàcil entrar i sortir de la Sportmachine Per aconseguir una postura més neutral que millori l'equilibri i minimitzi la fatiga, el braçalet es pot ajustar per a produir millor els contorns del seu panxell. I per a més calidesa, el seu folre llueix un aïllament Primaloft. Estén els teus límits amb comoditat amb la Sportmachine 90

Reservar

Nordica NXT N4R  Basica dona

Les botes d'esquí Nordica NXT N4R han estat dissenyades per adaptar-se a l'estil d'esquí femení. Si ets una dona activa i t'apassiona la combinació de neu i muntanya

Ofereixen un gran rendiment sense renunciar a la màxima comoditat. El seu sistema ACP permet el seu ajust perfecte a l'amplada del bessó de l'esquiadora perquè li resulti més fàcil i còmode esquiar tot el dia.

Reservar
×